Haakje

Klantenbinding tijdens de coronacrisis
Tijdelijk bij Feedback4Sports: extra onderzoek online dienstverlening

Bied jij jouw klanten een alternatief aan in deze tijd van verplichte sluiting? Om je klanten optimaal te bedienen kun je acteren op hun feedback. Feedback4Sports helpt fitnessclubs om feedback op te halen. Tijdelijk beschikbaar voor éénmalig tarief van €50,00 (excl. btw).

Tijdelijk bij Feedback4Sports: extra onderzoek online dienstverlening

Door de uitbraak van het coronavirus is de dienstverlening die fitnessclubs aan hun klanten kunnen bieden ingrijpend veranderd. Het verplicht moeten sluiten van de deuren is voor niemand een pretje. Het is dan ook fantastisch om te zien dat fitnessclubs massaal hun dienstverlening naar het internet en de sociale media verplaatsen! Live groepslessen, online coachingsessies en training voor thuis worden op grote schaal aangeboden door fitnessondernemers. Klanten lijken de online mogelijkheden te waarderen, maar hoe ervaren zij het? Krijg inzichtelijk hoe jij jouw online dienstverlening kunt optimaliseren en houd verbinding met je klant op afstand. Meld je aan!

Inbegrepen:

  1. Hoogwaardig en kwalitatief onderzoek onder alle leden per e-mail
  2. Persoonlijk dashboard met resultaten van onderzoek bij jouw club
  3. Mogelijkheid tot anonieme benchmark van jouw prestaties met andere clubs
  4. Waardevolle inzichten van leden
  5. Complimenten van klanten die goed zijn voor de teamspirit en motivatie
  6. Leuke positieve reviews geschikt voor publicatie op bijvoorbeeld eigen website

Wat moet je doen?

Je doorloopt onze aanmeldmodule in slechts enkele minuten. Vervolgens nemen wij contact met je op om het onderzoek plaats te laten vinden. Alles gaat natuurlijk geheel volgende de AVG (Privacy) regels.