Haakje

Stories
Onze sportieve succesverhalen

We hebben al met verschillende sportverenigingen, fitnessclubs en wellnesscentra samengewerkt om klantervaringen inzichtelijk te maken. Dit op basis van een pilot, die heeft gedraaid van 7 oktober 2019 tot 31 december 2019. Vandaag de dag maken al meer dan 25 professionele fitnessclubs en organisaties gebruik van Feedback4Sports en zijn onze oplossingen voor alle fitnessclubs beschikbaar.

 • "Door Feedback4Sports te gebruiken hebben wij al in minder dan twee maanden, minimaal twee leden kunnen weerhouden op te zeggen en zeker vier leden kunnen helpen om hun doel te behalen door een upsell aan te bieden. Zo hebben we de kosten voor het hele komende jaar al meer dan terugverdiend nog voordat de pilot is afgerond."
  Darina Gerkema
  Fitnessclub Easy Active
 • "Feedback4sports is een schot in de roos voor de retentie van je club. Als club werken we op alle manieren keihard om onze leden niet alleen tevreden te houden, maar ook hun doelen te laten halen. Echter, met een groot ledenaantal is het niet te voorkomen dat leden opzeggen of dit dreigen te doen. Feedback4sports is voor Sport-Natural een essentieel onderdeel om dit gedeelte te ondervangen. Onze leden geven ons feedback op allerlei vlakken zodat we deze weer actief kunnen maken, beter begrijpen en/of essentiële informatie over de club krijgen. Onmisbaar voor de fitness branche."
  Nick Helsloot
  Sport Natural
 • "Customer experience hebben wij hoog in het vaandel staan bij Max Health Club. Door Feedback4Sports kunnen wij onze teams nu nog gerichter aansturen aan de hand van de feedback die onze leden geven."
  Jeroen van Rooijen
  Max Health Club
 • "Wij streven bij Corpus Milon Clubs naar maximale service en klanttevredenheid. De klantfeedback die we via Feedback4Sports ontvangen is dan ook van waanzinnig toegevoegde waarde voor mijn bedrijf."
  Harry Sanderink
  Corpus Milon Clubs
 • "Elke dag bekijken wij de resultaten uit Feedback4Sports, om dit vervolgens met het team te bespreken. Zo leren we van de ervaringen van onze leden en beginnen wij de volgende dag weer vol energie om het nog beter te doen.".
  Robert Roggeveen
  directeur GoHealth Clubs Rijnsburg
 • "Feedback4Sports geeft ons na één week al hele waardevolle inzichten. Ik kan mij niet voorstellen dat clubs dit niet gaan gebruiken."
  Peter Bolt
  manager Victorie Plaza

Elke dag een beetje beter

Fanatieker en enthousiaster: dat is ons doel voor jouw klanten. Sinds 1 december kan ook jij de ervaringen van je klanten tot in detail in beeld brengen. Zo doen we het samen elke dag een beetje beter.

Wil jij ook een hogere retentie, lagere churn en meer leads? Meld je dan nu aan!

Zij gingen je voor