Haakje

Partners
Samen ben je sterker

Enthousiaste klanten en leden en bevlogen medewerkers zijn doorslaggevend in het succes van elke organisatie. Ook voor sportverenigingen, fitnessclubs en wellnesscentra. Om van een ‘apparatenexploitanten’-sector naar een ‘feel good’-sector te gaan, is inzicht in de klantbeleving nodig.

We maken het voor sportaanbieders mogelijk om continu onderzoek te doen naar de klant- en ledenbeleving. Samen zetten we waardevolle feedback om in concrete actiepunten, zodat je het aanbod doelgericht kunt verbeteren, en zo inspeelt op klantbehoud, loyaliteit en ledenwerving.

Samen staan we sterker: daarom werken we intensief samen met NL Actief, BOSS, Technogym en Hidden Profits Marketing.

NL Actief is de branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en beweegbedrijven in Nederland. Bij NL Actief zijn zo’n 1000 locaties met in totaal 2.5 miljoen fitnessconsumenten aangesloten. Daarmee is NL Actief de grootste sportorganisatie van Nederland.

NL Actief ontwikkelt en borgt de kwaliteit in de fitnessbranche en draagt eraan bij dat meer mensen aan fitness gaan doen.

Clubmanagement software met oog voor detail.
Ruim 500 centra maken gebruik van onze clubmanagement software. De ontwikkeling hiervan is geheel in eigen beheer, waardoor de grootst mogelijke flexibiliteit in het vernieuwen van de software mogelijk is. De ondernemers zijn een bron van inspiratie voor onze software, wij stemmen het pakket graag zo nauw mogelijk af op uw wensen en de ontwikkelingen in de markt.

De digitale oplossingen, trainingsprogramma’s en fitnessapparatuur van Technogym worden wereldwijd gebruikt om dagelijks te kunnen performen. Gezamenlijk met een uitgekiende en doelgerichte aanpak van een Wellness-professional die weet waar hij het over heeft. Die begrijpt dat elke dag ‘alles geven’ niet zonder een gezonde levensstijl en een positieve mindset kan. Technogym is jouw professional en verdiept zich continu in jou, de eindgebruiker. Dat resulteert in een gerichte aanpak en innovaties afgestemd op specifieke sportbehoeften. Technogym is niet voor niets al zeven jaar de officiële sponsor van de Olympische Spelen.

Focus Feedback ontwikkelt oplossingen om organisaties te laten excelleren in klantgerichtheid. Wereldwijd, voor grote oranisaties en hele sectoren.

Focus Feedback biedt complete SAAS-oplossingen om klantervaringen op doorlopende basis, op relevante contactmomenten, goed inzichtelijk te maken, direct terug te koppelen en opvolging intern af te stemmen en extern te waarborgen.

Een complete altijd passende NPS-suite met begeleiding en ondersteuning. Wereldwijd.

Hidden Profits Marketing heeft als missie, om fitnessondernemers en -zelfstandige professionals hun bedrijf (weer) te helpen groeien. Sinds de start in 2004 doen ze dat door enerzijds fitness marketing kennis, ervaring en inzichten te delen, om zo het marketinggericht denken te promoten. En door met hun GroeiFormule aan zo veel mogelijk fitnessclubs en -studios wereldwijd een constante stroom leden, bevestigde afspraken en leads te leveren. Verlost van de zorg om zelf steeds weer nieuwe marketingcampagnes te bedenken.

Haakje

Samenwerkingen

Naast onze partners, hebben wij ook een aantal mooie andere samenwerkingen. Heb je ook interesse om een samenwerking aan te gaan met Feedback4Sports? Neem dan vooral contact met ons op.

De Gast Centraal zorgt samen met je medewerkers voor fans binnen je club door de klantbeleving zo authentiek mogelijk te maken. Door de meest waardevolle schakel binnen je club actief te inspireren en te informeren, zal de uitstroom verminderen.

De focus van hun werkwijze is om van jouw team, enthousiaste medewerkers te maken die de klantrelatie naar een hoger niveau tillen. Hierdoor maken zij van de leden enthousiaste ambassadeurs van jouw sportschool, met als resultaat meer ledenbehoud. Hiervoor gebruiken zij onder andere de feedback uit Feedback4Sports.

De Gast Centraal helpt je door het werk van de eigenaar of clubmanager uit handen te nemen en gaat met het team aan de slag om de juiste resultaten te behalen. Zo kan de clubmanager zich ontspannen focussen op de toekomst van de club.