Haakje

Partners
Samen ben je sterker

Enthousiaste klanten en leden en bevlogen medewerkers zijn doorslaggevend in het succes van elke organisatie. Ook voor sportverenigingen, fitnessclubs en wellnesscentra. Om van een ‘apparatenexploitanten’-sector naar een ‘feel good’-sector te gaan, is inzicht in de klantbeleving nodig.

We maken het voor sportaanbieders mogelijk om continu onderzoek te doen naar de klant- en ledenbeleving. Samen zetten we waardevolle feedback om in concrete actiepunten, zodat je het aanbod doelgericht kunt verbeteren, en zo inspeelt op klantbehoud, loyaliteit en ledenwerving.

Samen staan we sterker: daarom werken we intensief samen met NL Actief, BOSS, Technogym en Hidden Profits Marketing.

NL Actief is de branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en beweegbedrijven in Nederland. Bij NL Actief zijn zo’n 1000 locaties met in totaal 2.5 miljoen fitnessconsumenten aangesloten. Daarmee is NL Actief de grootste sportorganisatie van Nederland.

NL Actief ontwikkelt en borgt de kwaliteit in de fitnessbranche en draagt eraan bij dat meer mensen aan fitness gaan doen.

Clubmanagement software met oog voor detail.
Ruim 500 centra maken gebruik van onze clubmanagement software. De ontwikkeling hiervan is geheel in eigen beheer, waardoor de grootst mogelijke flexibiliteit in het vernieuwen van de software mogelijk is. De ondernemers zijn een bron van inspiratie voor onze software, wij stemmen het pakket graag zo nauw mogelijk af op uw wensen en de ontwikkelingen in de markt.

De digitale oplossingen, trainingsprogramma’s en fitnessapparatuur van Technogym worden wereldwijd gebruikt om dagelijks te kunnen performen. Gezamenlijk met een uitgekiende en doelgerichte aanpak van een Wellness-professional die weet waar hij het over heeft. Die begrijpt dat elke dag ‘alles geven’ niet zonder een gezonde levensstijl en een positieve mindset kan. Technogym is jouw professional en verdiept zich continu in jou, de eindgebruiker. Dat resulteert in een gerichte aanpak en innovaties afgestemd op specifieke sportbehoeften. Technogym is niet voor niets al zeven jaar de officiële sponsor van de Olympische Spelen.

Focus Feedback ontwikkelt oplossingen om organisaties te laten excelleren in klantgerichtheid. Wereldwijd, voor grote oranisaties en hele sectoren.

Focus Feedback biedt complete SAAS-oplossingen om klantervaringen op doorlopende basis, op relevante contactmomenten, goed inzichtelijk te maken, direct terug te koppelen en opvolging intern af te stemmen en extern te waarborgen.

Een complete altijd passende NPS-suite met begeleiding en ondersteuning. Wereldwijd.

Hidden Profits Marketing heeft als missie, om fitnessondernemers en -zelfstandige professionals hun bedrijf (weer) te helpen groeien. Sinds de start in 2004 doen ze dat door enerzijds fitness marketing kennis, ervaring en inzichten te delen, om zo het marketinggericht denken te promoten. En door met hun GroeiFormule aan zo veel mogelijk fitnessclubs en -studios wereldwijd een constante stroom leden, bevestigde afspraken en leads te leveren. Verlost van de zorg om zelf steeds weer nieuwe marketingcampagnes te bedenken.

The Dutch Fitness awards, een initiatief van The Vote Company, organiseert elk jaar de awards voor de beste fitnessclub en personal trainer van het jaar. Clubs en trainers maken kans op de titel beste club van de gemeente, provincie of kunnen zelfs landelijke winnaar worden. Daarnaast is er een zorgvuldig samengestelde vakjury die drie awards uitdeelt, voor de beste fitnessclub, personal trainer en de Maatschappelijke Vakjury Award.

Feedback4Sports draagt bij aan de Dutch Fitness Awards door clubs te helpen met het continue uitvoeren van klantervaringsonderzoek, om zo de kwaliteit van de Dutch Fitness Awards te vergroten. De Dutch Fitness Awards 2021 worden georganiseerd door Vote Company, in samenwerking met Technogym Benelux, BodyLIFE, Personal-Trainer.nl, Een Veilig Gevoel, UnitedConsumers, NL Actief, Fitfair en Feedback4Sports.

Newgym is een van de grotere online sportschoolvergelijkers in Nederland. Websitebezoekers vergelijken op newgym eenvoudig op basis van prijzen, openingstijden en andere faciliteiten fitnessclubs in hun omgeving om zo de best passende sportschool te vinden. Tegelijkertijd kunnen fitnessclubs kosteloos hun eigen profiel beheren en indien gewenst aanvragen van geïnteresseerden ontvangen.

Sinds 2021 zijn de klantverhalen die verzameld worden door Feedback4Sports zichtbaar voor iedereen op onder andere newgym, waardoor hier enkel nog echte klantverhalen zijn te lezen.

Het retentieplatform FitPeaks staat voor sparen, motivatie, loyaliteit en interactie. Met gerichte feedback vanuit de leden kan je de loyaliteit nóg verder vergroten. Daarom zijn we blij dat we een softwarekoppeling hebben met Feedback4Sports.

ClubPlanner

ClubPlanner zorgt ervoor dat je controle houdt over je club, grip op leads en zorgt voor loyale leden. Met hun software structureren ze verkoop, de member journey en contactmomenten met leden. Afgelopen jaren zijn ze uitgegroeid tot een compleet softwarepakket met uitbreidingen als ledenbehoud, personeelsplanning en een berichtenservice.

Door onze samenwerking met ClubPlanner zijn sportorganisaties nog beter in staat om leden te begrijpen en tevreden te houden.

partner-clickables

Clickables is een Nederlands online marketingbedrijf. Ze richten zich op de sport-, fitness-, vrijetijds- en fysiotherapiesector. Hun diensten omvatten op maat gemaakte marketingstrategieën, advertenties, en zoekmachineoptimalisatie. Het bedrijf ondersteunt klanten met een toegewijd team en coach. Ze gebruiken bewezen campagnes als basis voor hun marketingstrategieën en verbeteren deze continu voor betere resultaten. Dit zorgt voor effectieve en doelgerichte marketing

Haakje

Samenwerkingen

Naast onze partners, hebben wij ook een aantal mooie andere samenwerkingen. Heb je ook interesse om een samenwerking aan te gaan met Feedback4Sports? Neem dan vooral contact met ons op.