Haakje

Toelichting op het onderzoek

Leuk dat je de verhalen van de ambassadeurs van een van de fitnessclubs aan het lezen bent en meer wil weten over hoe zij onderzoek doen. Om de ervaringen van de klanten in beeld te krijgen, maken veel fitnessclubs gebruik van Feedback4Sports. Feedback4Sports is een initiatief van Focus Feedback, NL Actief, Hidden Profits Marketing, b.o.s.s. en Technogym.

Met behulp van de software van Feedback4Sports zorgen fitnessclubs ervoor dat alle leden op doorlopende basis naar hun ervaringen gevraagd worden. Dit gebeurt geheel geautomatiseerd, zodat niemand wordt overgeslagen. Doordat het onderzoek is gekoppeld aan het administratiesysteem, komt de juiste vragenlijst, op het juiste moment bij de juiste klant terecht.

De fitnessclubs maken zelf de afweging welke verhalen zij tonen op hun website. Feedback4Sports adviseert om de verhalen van de ambassadeurs te delen en de overige verhalen te gebruiken voor interne verbeteringen. Op deze manier leren de fitnessclubs elke dag van de ervaringen van hun leden en kun jij de echte verhalen van echte enthousiaste klanten lezen. Zo gaan we samen, voor elke dag een beetje beter.

Publicatiebeleid Feedback4Sports verhalen

Fitnessclubs die gebruik maken van Feedback4Sports hebben de mogelijkheid om de verhalen (door de klant geschreven toelichting bij het onderzoek, bestaande uit minimaal 10 woorden) te delen op hun website en websites van derden. Fitnessclubs bepalen zelf welke verhalen zij wel of niet tonen. Ondanks dat Feedback4Sports adviseert vooral verhalen van ambassadeurs te tonen en overige verhalen te gebruiken voor interne verbetering, heeft Feedback4Sports geen invloed op de keuze die fitnessclubs hierin maken.

Betrouwbaar beeld door gecontroleerde gemiddelde score van echte klanten

Het gemiddelde rapportcijfer dat wordt getoond bij de verhalen is gebaseerd op alle verhalen van de afgelopen 6 maanden die de deelnemende fitnessclub uit alle onderzoeken heeft ontvangen. Zo zorgt het beleid van Feedback4Sports ervoor dat er altijd een betrouwbare, representatieve en gemiddelde score wordt getoond van echte klanten van de club. Publicatie van nepreacties (zowel positief alsook negatief) is via Feedback4Sports dus uitgesloten.